cool hit counter Bodø/Glimt mot til Skip to main content

Bodø/Glimt mot til

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.

. Det endte med 51 til hjemmelaget. Tidligere FKH-keeper Helge Sandvik er gjest hos Odd Kåre Grøttland og Terje Flateby i ukens utgave av Haugesunds Avis sin fotballpodkast Frelst. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Billetter Rana - Glimt. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. Sikre deg plass på 16. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Billetter Rana - Glimt. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. 75 54 55 00.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

Billetter Rana - Glimt. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. 160522 1701 160522 1803.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. 2 days agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Takk for din påmelding. Det endte med 51 til hjemmelaget.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. 3 hours agoTo seire på rad.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Det endte med 51 til hjemmelaget. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Og nå venter BodøGlimt.

Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Sikre deg plass på 16. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Mai-festen mot Tromsø nå. 160522 1701 160522 1701.

Hvor gode er egentlig FKH. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. 2 days agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Bodø Glimt form og statistikk. Det endte med 51 til hjemmelaget. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. 16052022 2014 Sist oppdatert. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Niklas Aune Johnsen.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Blant temaene i ukens episode. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. 2 days agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Siden da har Glimt spilt. Hvor bra og hvor viktig var det.

Mai-festen mot Tromsø nå. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Mai for tre år siden.

BodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode.